Som et reklamebyrå møter man nye og spennende utfordringer hver eneste dag og det er nettopp derfor vi driver med dette. Vi gjør jobber som er store og vi gjør jobber som er små, og vi gjør jobber innenfor alle slags bransjer! Vi vil på denne måten hele tiden utvikle oss og bevege oss fremover, og tilslutt har vi bred kompetanse, og dette er vi i ferd med å opparbeide oss nå!

Som sagt har vi beveget oss i mange forskjellige bransjer og vi har laget kampanjemateriell for både kraftselskaper, privatpersoner, nettbutikker og selskaper som driver med kredittkort! Som sagt innebærer dette at kompetansen vår beveger seg opp og frem og det er akkurat det vi vil.

Å jobbe innenfor reklamebransjen er utrolig givende men som sagt er det utfordrende. Det finnes nemlig ingen standardmal for hvordan man skal gjøre ting, og vi møter daglig kunder som har de merkeligste behov og ønsker. Du eller dere skal derfor ikke være redd for å komme til oss med de ønskene dere måtte ha, for vi har faktisk hørt det aller meste!

Reklamebransjen er spesiell ettersom du som kunde ikke bare kommer inn i en butikk og kjøper et ferdig produkt. Det er vi i fellesskap som skal jobbe oss frem mot det forjettede land og det er faktisk slik at begge parter skal være fornøyde med det arbeidet som har blitt gjort. Det handler om kompromisser men naturligvis ikke for enhver pris. Markedet er stort og er man ikke fornøyde med hverandre kan det ofte være greit å ta en time-out eller prøve andre løsninger. Så ærlige skal man være og det skylder alle parter hverandre.

Vi håper vi snakkes!

Filed in: